Консултантска фирма novek спроведува некои од најголем приватни проекти во рамките на европските програми

Ова нè прави една од најпосакуваните консултантски фирми на пазарот – симбол на професионализам и доверба!

Не ги земајте нашите зборови здраво за готово

Погледнете сами за себе што велат мал број клиенти со кои работиме и сами видете зошто 10 години водевме консултанти во развојот и управувањето со Европски проекти во рамките на европските програми.

Тим специјалисти ќе ви одговори во рамките на работниот ден

Или видете повеќе референци од нашите клиенти и партнери

0
Над 1000 задоволни клиенти
0
1 Канцеларии во Скопjе 7 Канцеларии во Бугарија
0
Над 30 експерти од различни области
0
Повеќе од 10 години во деловно работење со проекти од ЕУ

Успешни приказни во различни индустрии

тимот на консултантска фирма novek има огромно искуство во развој и управување со проекти во рамките на европските програми. И успешните компании на Forbs и малите бизниси, самохрани земјоделци и поединци се потпираат на нашите експерти за повеќе од десетгодишно изкуство.

Магацин под мерка 4.2 од ПРСР

Проширување на магацинот со нови 9 парчиња. силоси со капацитет од секоја од нив – 10.943 м3, со две авто-истоварувања со капацитет од 280 м3 на час секоја, две машини за чистење семе со капацитет од 280 м3 / час, фен за жито со капацитет од 60 м3 / час, со четири точки за сушење.

Производство на пелети – мерка 8.6 од ПРСР

Комплетна производна линија за пелети од биомаса од дрво со Европско финансирање . Од раздвојување на дрвото, преку сушење до финалниот производ – видете како се прави.

Основа за сортирање и складирање на овошје

Основа за сортирање и складирање на овошје. Еве како би изгледала иднината на современото земјоделство во секторот овошје и зеленчук.

Ажурирани ПРОГРАМИ И Мерки – 2020 година

Мерка 1

Инвестиции во земјоделски стопанства

Мерката е погодна за

Модернизација на физички средства на земјоделски стопанства

Мерка 3

Инвестиции во преработка / маркетинг на земјоделски производи

Мерката е погодна за

Инвестиции во материјални / нематеријални средства. Набавка на нови машини, изградба, аквизиција и подобрување на недвижен имот

Кофинансирани грантови за технолoшки развоj

Целта на овоj Инструмент е да се обезбеди финансиска поддршка за технолошки развоj на претприjатиjа и приватни здравствени установи

Програмата е погодна за

Активности за анализа, подготовка, стекнување и заштита на права од индустриска и интелектуална сопственост, активности за подобрување на енергетската ефикасност, подготовки за стекнување сертификати за квалитет, воведување на информациони системи, подготовка и воспоставување на системи за управување со отпадот , обуки за планирање на бизнисот, за препознавање таленти, за планирање и контрола на трошоци, специјализирани менаџмент обуки.

Кофинансирани грантови за подобрува на иновативноста

Поддршката преку овој Инструмент ќе биде доделена на проекти со јасна комерцијална цел кои се во фаза на потврден концепт или во фаза на прототип (или соодветна фаза во зависност од видот на иновативниот производ, услуга, процес) се до предкомерцијална (предпазарна) фаза

Програмата е погодна за

изработка на нови модни колекции, изработка на индустриски дизајн или редизајнирање на производите , разработка на техничко–технолошките аспекти во развој и воведување на нови производи или услуги,р значително подобрување на постојните производи или услуги, , изработка на нова амбалажа, изработка на маркетинг планови (анализа на пазари, на конкуренцијата, истражување на производите, продажбата и сл) , подобрување на постојните или воведување на нов производствен процес

Кофинансирани грантови за стручно усовршување и пракса на нововработени млади лица

стручна обука и пракса за краен примател

Програмата е погодна за

стручна обука и пракса за краен примател на поддршката (нововработено младо лице) кај апликантот (вклучително и Fast Track Management Programme), стручна обука и пракса за краен примател на поддршката (нововработеното младо лице) кај Организатор.

Краен рок

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

СТРУКТУРА

консултантска фирма novek здружува мрежа на специјалисти, компании и организации, создавајќи инфраструктура што може да обезбеди комплетно решение од А до Ш. Ова вклучува секој аспект од подготовка до спроведување на проект.

Референци: Нашите клиенти и партнери се наш најголем придонес

Во овој дел, ние претставуваме некои од луѓето со кои работиме на различни проекти, во различни области на бизнисот. Ова е местото каде што ќе го сретнете човечкото лице кај менаџерите кои водат и успешно стојат зад малиот и средниот бизнис во Бугарија. Ова е местото каде што може да се слушнат некои клиенти од консултантска фирма novek кои зборуваат за нивната работа за нас.

 

novekе организација која може да го направи невозможното кога е потребно. Јас сум крајно задоволен од резултатите што ги постигнав при подготовката и спроведувањето на мојот проект.

Иван Иванов, Солария Инвест

Да се ​​работи со novek е секогаш пријатно. Тие се исклучителни професионалци – компетентни, брзи. Бизнис планот беше најмалку што направија. Од физибилити студиите, изборот на технологија и машини – без нив не би можел да се справам со време.

Ангелин Чирпанлиев, Чи Ар
Ги истражував сите водечки компании од областа на европските фондови. Немаше друга организација на пазарот што ќе ми даде комплетно решение за мојот проблем. Драго ми е што ги запознав. Со нив работам веќе 3 години и ќе продолжам да гласам за нив во иднина.
Мила